tag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post2763132349837553205..comments2023-08-14T02:59:30.101+02:00Comments on Je Geld of Je Leven: Consuminderen en puur etenJe geld of je levenhttp://www.blogger.com/profile/07676454710282928838noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post-83351644181741224842012-10-15T13:38:51.341+02:002012-10-15T13:38:51.341+02:00Brood bakken, dat kan ik ook echt! niet! Te weinig...Brood bakken, dat kan ik ook echt! niet! Te weinig geduld denk ik. Ik heb een keer een no-knead bread gemaakt (uit het kookboek Home Made van Yvette van Boven) en dat was perfect gelukt maar de twee keren er na was het weer vreselijk hard en blergh :(<br /><br />Net als jij snap ik ook het probleem niet zo van ''vers'' koken, is een paar lepeltjes kruiden en wat zout ergens doorheen doen nu zo veel meer moeite dan een zakje opentrekken? Of een ijsbergsla in stukken snijden vs een zakje leegschudden? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post-881004509715298622012-10-15T12:26:33.009+02:002012-10-15T12:26:33.009+02:00Als je brood zo hard is dan heb je het te kort gek...Als je brood zo hard is dan heb je het te kort gekneed. Ik weet niet precies hoe lang je een brood moet kneden, (ik bak zelf al jaren mijn eigen brood maar dat is glutenvrij en dat mag je niet lang kneden, juist de gluten in het deeg maken dat je het langer moet kneden en dat het niet zo droog is). Ik heb ooit voor mijn destijds vriend nu man "gewone" broodjes gebakken. Gewend als ik was aan glutenvrij dus niet lang kneden deeg dacht ik dat is hetzelfde, nou het waren mooie ronde keiharde baksteentjes.Een tweede poging waarbij wel voldoende lang gekneed was waren zeer goed eetbaar.<br /><br />groetjes Thara Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post-48421213232719418112012-10-15T11:22:26.971+02:002012-10-15T11:22:26.971+02:00Mijn broden zijn altijd zo hard dat ik daar iemand...Mijn broden zijn altijd zo hard dat ik daar iemand wel een gat mee in zijn hoofd kan slaan. Ik krijg er op een andere manier geen "lucht" in zodat ik in het midden nog een heel hard klompje deeg heb. Dus als iemand een goede tip heeft voor brood bakken dan wil ik dat wel een keertje proberen.Je geld of je levenhttps://www.blogger.com/profile/07676454710282928838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post-37994506641467759762012-10-15T10:32:48.845+02:002012-10-15T10:32:48.845+02:00Ik ben geen keukenprinses maar sinds we hier van d...Ik ben geen keukenprinses maar sinds we hier van de pakjes en zakjes af zijn tovert manlief echt de lekkerste dingen op tafel. Jenny Green Teethhttps://www.blogger.com/profile/08393040785914399305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post-35364183769913534702012-10-14T17:45:20.518+02:002012-10-14T17:45:20.518+02:00Ik bak zeker al 30 jaar ons brood in een hetelucht...Ik bak zeker al 30 jaar ons brood in een heteluchtoven en broodbakken is echt niet moeilijk.... Vorige week heb, onder invloed vna de reacties van meerdere consuminderaars, zelf een kleine hoeveelheid wasmiddel gemaakt en het natuurlijk uitgetest. Ik was eerlijk gezegd verwonderd dat het wasresultaat zo goed was en dat had ik niet verwacht. 't Is nu niet dat ik wasmiddel nodig had want ik heb er nog massa's staan van 100 % terugbetalingsacties. Ik ben toch van plan om regelmatig een wasmachine te draaien met dat zelfgemaakt wasmiddel.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1914948159754839590.post-39539184736463082032012-10-14T16:18:47.987+02:002012-10-14T16:18:47.987+02:00Herkenbaar! Ik maak ook zelf brood en wasmiddel.
V...Herkenbaar! Ik maak ook zelf brood en wasmiddel.<br />Vooral op wasmiddel kun je veel besparen en t is makkelijk. (Op mijn blog staat hoe je het maakt)Martinehttps://www.blogger.com/profile/11766316157215837741noreply@blogger.com