Pagina's

maandag 22 oktober 2012

Give away: Delicious Puur!


Een aantal weken geleden kreeg ik in mijn inbox een emailtje van Delicious. Als ik drie mensen zou aanmelden voor de nieuwsbrief van Delicious dan kregen deze mensen gratis de Delicious 100% Puur. Delicious 100% Puur gaat om zoals de titel al zegt zo puur en natuurlijk mogelijk eten. Nu had ik dit blad al in het voorjaar in de winkel zien liggen. Iedere keer viel mijn oog erop maar ik heb de impuls om het blad te kopen weten te bedwingen. Dit was dus mijn kans om het blad gratis te krijgen maar ook om anderen er blij mee te maken. Met een collega maakte ik de afspraak dat zij mij zou opgeven en ik haar zodat we alle twee het blad zouden krijgen.

Ik denk dat deze aktie van eind augustus dateerde. Nadat ik een email ontving dat ik in oktober het blad thuis zou ontvangen, was ik het een beetje vergeten. Vrijdagavond bij thuiskomst lag het blad op mij te wachten. Alleen er lag niet één blad maar er lagen er zelfs twee. Nu is één blad meer dan genoeg dus ik zou heel graag iemand anders hier blij mee willen maken. Dus vertel kort waarom je graag dit blad voor jezelf of voor een ander zou willen hebben en dan trek ik aanstaande weekend uit de reacties de gelukkige.

Overigens heb ik dit weekend van het blad genoten. Er staan zeker een paar recepten in die ik binnenkort wil uitproberen.

3 opmerkingen:

 1. Leuk is dat hè? Mijn vriendin is abonnee en mag af en toe een gratis (oud) nummer weggeven. Zodoende kreeg ik het pure nummer vorige week ook. Ik zal je give away even delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aktie. Ik begeef mij net op de weg om puur en eerlijk te koken en het liefst zonder pakjes. Dit valt nog niet altijd mee en mislukt ook nog weleens. Een aantal goede recepten lijkt mij dan ook wel wat. Ik doe dus graag mee met je idee om een blad weg te geven.

  GR Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een erg leuke actie. Mijn kinderen, vooral de oudste reageert erg heftig op e-nummers. Wat dus inhoud dat we op dit moment erg zoekende zijn. Heb al versxchillende recepten gevonden maar misschien staat er in dit blad net wat extra's? Ik hou me aanbevolen. Tevens lees ik je blog iedere keer weer met plezier, met de nodige info. Ga zo door en je kunt het! Groetjes chantal

   Verwijderen