Pagina's

zondag 9 juni 2013

Een weekend in bed

Vrijdagmiddag mocht ik dus een bultje laten weghalen bij de huisarts. Binnen 10 minuten stond ik weer enigszins opgelucht op straat. Het was reuze meegevallen. Het was alleen vervelend dat ik een drukverband op mijn neus had want ik was (ben) snotverkouden. Dat snuit dan toch minder lekker. Eenmaal thuis ben ik nog snel de tomaten gaan "dieven". En joepie in een tomaat komen al knopjes dus hopelijk straks ook heerlijke tomaten.

Tegen de avond ging ik me steeds beroerder voelen. Langzaam voelde ik alle energie uit mijn lijf verdwijnen. Ik heb dochterlief nog in bed gelegd omdat ze zo graag wilde dat ik dat deed. Daarna  ben ik ingestort. Bibberend ben ik mijn bed ingedoken met barstende hoofdpijn. Tja en toen bleek ik dus ook nog koorts te hebben. Gisteren heb ik de hele dag in bed gelegen met nog steeds die hoofdpijn. In de middag heb ik 3 uur liggen slapen. Vandaag werd ik ook pas weer wakker na 10 uur slaap. Ook vanmiddag heb ik weer proberen te slapen maar mijn buurjongetje was druk kwebbelend met zijn moeder in de tuin bezig waardoor hij mij wakker hield. Ik crash vanavond wel weer eerder in bed. Ik voel me ietsje fitter maar na een was in de wasmachine doen, dacht ik al dat ik een halve marathon had gelopen. Dochterlief is inmiddels ook ziek aan het worden dus zij ligt nu heerlijk eventjes te slapen.

Het weekend is dus anders gelopen dan wij hadden gehoopt. Ik heb ook erg weinig van het mooie weer meegekregen. Morgen blijf ik nog thuis. Ik heb de neiging ook veel te snel terug naar werk te gaan waardoor ik nog weken doormodder. Dus laten we eens verstandig zijn en goed uitzieken. Over iets meer dan twee weken gaan we ook op vakantie en dan is het fijn als we weer allemaal fit zijn. 

Ga nu maar weer crashen op de bank met een hele grote beker thee.

4 opmerkingen:

 1. Je had vast een leuker weekend kunnen verzinnen ;(
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Er zit weer van alles in de lucht, kleine meid is al ziek geweest en op school hoorde ik nog meer moeders over niet fitte kindjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend dat je ziek bent, beterschap!

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/06/10/moestuin-maandag-5

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kun je je dan ellendig voelen, he! Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen