Pagina's

donderdag 22 november 2012

Ik ben een beetje moe.....

Soms kun je ook te veel ineens willen doen. De laatste drie dagen heb ik voornamelijk op zolder doorgebracht om mijn administratie te doen en acties te ondernemen om mijn financiën een flinke slinger de goede kant op te geven. Er zijn nog een aantal dingen die ik verder wil uitzoeken en telefoontjes die ik wil plegen maar die moeten wachten tot volgende week. Ik ben namelijk moe.

Gisteren was de bekende laatste druppel. Gisteren ben ik namelijk druk bezig geweest om van alles uit te zoeken om op krijgdekleertjes en Marktplaats te plaatsen. Op een of andere manier valt dat altijd tegen en neemt het veel meer tijd in beslag dan je had gehoopt. Foto’s maken, foto’s opladen, advertentie aanmaken, tekstje typen  en dit dus een flink aantal keren op één avond. Gisterenavond plaatste ik rond middernacht het laatste kledingpakket op krijgdekleertjes nadat ik eerder op de avond ook druk bezig geweest met het plaatsen van advertenties op Marktplaats. Veel hoop op een succesvolle verkoop heb ik niet eens, want ik vind verkopen via Marktplaats de laatste tijd erg moeizaam gaan. Toch is elke euro weer mooi meegenomen.

Na mijn productieve avondje kon ik niet meteen naar bed gaan. Daarvoor moet ik toch echt nog even zitten om rustig de dag af te sluiten. Helaas is me dat heel slecht gelukt getuige het feit dat ik om 3 uur ’s nachts weer vrolijk op de bank zat met een kopje thee. In bed draaide namelijk de hele dag nog eens aan mij voorbij. Na mijn nachtelijke uurtje op de bank ben ik weer naar bed gegaan en toen viel ik als een blok in slaap. Helaas ging nog geen drie uur later de wekker. Ik draai vandaag dus op mijn reserves. Vanavond wordt een korte avond waarbij ik eens languit op de bank voor de tv ga zitten. Even iets heel anders lijkt mij beter. Volgende week pakken we dan weer alles op waar ik het woensdagavond heb laten liggen.

Al draaiend en overdenkend vannacht in bed, bedacht ik me echter wel dat ik naast de dingen op Marktplaats aanbieden, ik ook dingen ter ruil kan aanbieden op mijn blog. Sjoukje en Valhalla hebben dit al op hun blog gedaan. Dankzij Valhalla strijk ik mijn kleding weer kreukelvrij. Haar strijkijzer kwam net op het goede moment want die van mij had kuren en veroorzaakte regelmatig kortsluiting.
Dus binnenkort wil ik op de ruilpagina ook dingen gaan aanbieden.  Hopelijk krijg ik daarvoor in ruil iets waar ik naar op zoek ben. Zo profiteert iedereen ervan en komt er hopelijk een goede ruil tot stand.

Pfff en nu maar weer een koud bekertje water om wakker te blijven…… dat helpt toch beter dan weer zo’n kop koffie.

P.S.: De ruilpagina is live. Er kan dus geruild gaan worden.

1 opmerking:

  1. En dan vanavond lekker vroeg op bed! Goed idee zo'n ruilpagina, ik ga er ook eens over nadenken (en bij jou koekeloeren natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen