Pagina's

woensdag 23 januari 2013

Give Away: Twee agenda's en kinderboekje

Ik wilde dit al eerder doen maar iedere keer vergeet ik dan weer de foto's te uploaden. Maar de foto's zijn op de computer gezet dus ik kan nu eindelijk mijn give-away doen.


Ik heb twee agenda's die ik dubbel heb. De eerste agenda is van de Postcode Loterij en zit vol met kortingsbonnen. Er zitten ook kortingsbonnen voor gratis uitjes zoals een boottocht onder begeleiding van een gids door een natuurgebied met een fluisterboot. Het lijkt mij erg leuk om te doen alleen durf ik dat nog niet met dochterlief. Ik zie haar zo uit het bootje klimmen als ze er genoeg van heeft. Dan is zo'n tocht nog een hele lange zit met een dwarse peuter.

De Postcode Loterij agenda en de kerstzegels agenda.
De andere agenda kreeg je vorig jaar bij de kerstpostzegels. Zelf koop ik hooguit één velletje postzegels en dat is toereikend voor de kaarten die wij versturen. Alleen besloot de winkelier de agenda's al weg te geven bij één velletje. Mijn moeder kwam ook nog met deze agenda aanzetten dus ook deze heb ik twee keer.


Het laatste is een kinderboekje. Het is geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder en heet "Stempelneuzen en een beetje ruzie!". Het boekje gaat over de avonturen van de tweeling Jan en Noortje die soms een beetje lief en soms een beetje stout zijn. Mijn dochter is helemaal weg van Jan en Noortje maar ze heeft het boekje dubbel. Dus ik zou er graag een ander kindje blij mee willen maken.

Lief boekje van Jan en Noortje.
Hoe werkt het? Zet onder dit berichtje een reactie en geef aan waarvoor je in aanmerking wil komen. Zondag 27 januari worden de cadeautjes onder de belangstellenden verloot.8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je de dubbele dingen zo wilt delen. Voor mijn zoontje wil ik graag meedoen voor het boekje van Jan en Noortje.
  Groet Elsbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk zijn er 2 dingen waar ik interesse in heb. nl het Kinderboekje om onze bijna 1-jarige kleindochter af en toe voor te lezen als ze daar aan toe is. Zodat ze ook Nederlandse boekjes leert kennen. En een agenda heb ik nog niet. Postcode komt voor mij niet in aanmerking omdat ik niets met de bonnen kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou graag mee willen doen voor het boekje. Ik ken Jan en Noortje niet. Ik denk dat mijn dochtertje van bijna 3 het wel een leuk boekje vindt. Ik ga ook eens zoeken in de bibliotheek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben een stille volger van je blog maar nu wil ik toch graag reageren. Ik ben ook fan van Flow dus ik zou graag in aanmerking komen voor de Flow thuisagenda. Ik had nog zoveel postzegels van 2011 dat ik er voor 2012 geen nodig had en de agenda misliep. Groetjes Corinne
  Corinnescherp@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee. Ik kom graag in aanmerking voor de agenda van de postcodeloterij.

  Gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk ik doegraag mee voor de rechtse agenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,
  Wat een leuke give-away's.
  Ik zou graag mee willen loten voor het kinderboekje heb namelijk zelf een tweeling van bijna 3,5 dus lijkt mij erg leuk om hun hier
  uit voor te lezen.
  Groetjes Janique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Flow-agenda is een stuk leuker dan de (ook gratis) Rabo-agenda...dus ik doe graag mee met je verloting.

  BeantwoordenVerwijderen