Pagina's

vrijdag 13 februari 2015

Brengt een sollicitatie op vrijdag de 13e geluk?

Vrijdag de 13e is dat nu een ideale dag voor een sollicitatiegesprek? Manlief en ik hebben elkaar op de 13e van de maand leren kennen en het gaat nog steeds goed. Je zou dus zeggen dat de 13e wel goed bij mij zit.

Het sollicitatiegesprek dus. Gisterenmiddag heb ik het lang zitten voorbereiden. Toch gaan gespreken altijd anders dan je denkt. Helaas was ik bloednerveus en kon ik die zenuwen moeilijk onderdrukken. Soms struikelde ik over de woorden terwijl ik daar normaliter niet zo'n last van heb. Het was ook een beladen sollicitatiegesprek voor mij. Het is namelijk misschien wel de enige reële kans die ik zal krijgen om naar het buitenland te verhuizen. Ik ken namelijk de manager daar van twee vorige banen. We delen een werkgeschiedenis van bijna 10 jaar. We kunnen het goed met elkaar vinden dus het gesprek vond ook plaats vanwege een hoge gunfactor. Ik hoop dus dat ik ondanks mijn zenuwachtige gestuntel verder kom. Hopelijk weet zij hier doorheen te kijken want ze weet wat ik kan.

Als jullie binnenkort hier dus lezen dat ik op reis moet dan ben ik door naar de volgende en laatste ronde. Zo en nu ga ik die gierenden zenuwen bedwingen want de adrenaline draait nog steeds overuren. 

5 opmerkingen:

 1. Ik hoop het wel in elk geval. Zowel voor jou als voor Sander, want die heeft vandaag ook een sollicitatiegesprek (het derde al, bij hetzelfde bedrijf, dus het is wel een heel serieus gesprek vandaag)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat zeker luken. Vrijdag de dertiende is bijgeloof. Aangetoond is dat deze dag minder ongeluken enz gebeuren. Mogelijk ook, omdat mensen veiliger rijden, vanwege het bijgeloof,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hoop dat je binnenkort gierende zenuwen hebt. Want dat betekent dan dat je door bent!
  En met een herstellend lijf als het jouwe moet je wel even rekenen dat zenuwen extra hard gieren. Dat hoort erbij, plan daaromheen wat extra ruimte, dan komt het best goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is dan een voordeel dat je die manager al kent, die kijkt daar echt wel doorheen.
  En nu lekker uitgieren en relaxen!

  BeantwoordenVerwijderen