Pagina's

dinsdag 24 februari 2015

Poeh. poeh dat is een opluchting

Ik heb even een heel klein juichmomentje..... joepie. De komende twee weken is iedereen die ook maar iets met mijn reintegratie te maken heeft op vakantie of in training. Dus tot 16 maart heeft eigenlijk helemaal niemand tijd voor mij. En laat ik dat nu even helemaal niet erg vinden. 

Ik kan me de komende dagen concentreren op mijn sollicitatie. Daarna kan ik nog even tot rust komen. Om vervolgens wel weer verder te zien. Er is inmiddels wel met de arbeidsdeskundige gesproken. Dus misschien dat ik nog wat van hem hoor. 

Stom he maar het lijkt of er ineens een last van mijn schouders valt. En toch voel ik me ergens ook wel weer schuldig want had ik nog einde vorige week gebeld dan had ik deze week nog wel met iedereen kunnen spreken. Alleen een buikgriep gooide roet in het eten en zij hebben inmiddels overvolle agenda's. Toch overheerst de opluchting. Nu maar hopen dat ik half maart ook supergoed nieuws heb zodat ik niet meer terug moet.

3 opmerkingen:

 1. ga er maar lekker van genieten dan wordt je nog een stapje beter van ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, vakantie!

  Het lijkt me heel goed voor je om nog even een paar weekjes te onstressen. Je zit per slot van rekening niet voor niks thuis.... geniet er maar lekker van, het is je gegund!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn hoor, kan me helemaal voorstellen dat je opgelucht bent, geniet er maar van!

  BeantwoordenVerwijderen